aboutus

Guangzhou ELC Technology CO., Ltd

Guangzhou ELC Technology CO., Ltd Guangzhou ELC Technology CO., Ltd Guangzhou ELC Technology CO., Ltd Guangzhou ELC Technology CO., Ltd Guangzhou ELC Technology CO., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: moonbox
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-3000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

     De Technologieco. van Guangzhouyilai Chuang, Ltd werd opgericht in 2016. Zijn een bedrijf dat zich in R&D, productie en verkoop specialiseert. Het wordt gewijd aan schoonheid/gezondheidszorg, de elektronika van de consument, dagelijkse noodzaak, industrieproducten, enz.-Huid, elektronische gezondheidszorg, en de gestroomlijnde dagelijkse noodzaak verleent goede producten en de diensten voor de gezondheid en de schoonheid van mensen, en verstrekt geschikte, comfortabele en gezonde producten voor het leven van mensen.

   Vanuit het perspectief van „milieubescherming en energiebehoud“, bepleit de Technologieco. van Yilai Chuang, Ltd natuurlijk, eenvoudig, eenvoudig en praktisch van elk product. „Groen“ is een eeuwig thema. Het combineert innovatie, professionele technologie en milieubescherming om de gebruikswaarde van producten zeer te verbeteren, nieuwe en essentiëlere producten te brengen aan van mensen de markt van de consument, en tot hoogte te leiden - kwaliteit voor het mooie en gezonde leven van mensen. 


         

-02-
Geschiedenis

Opgezet in 2016, is de Technologieco. van Guangzhou Yilai Chuang, Ltd een bedrijf dat zich in R&D, productie en verkoop specialiseert. Het wordt gewijd aan schoonheid/gezondheidszorg, de elektronika van de consument, dagelijkse noodzaak, industrieproducten, enz.-Huid, elektronische gezondheidszorg, en de gestroomlijnde dagelijkse noodzaak verleent goede producten en de diensten voor de gezondheid en de schoonheid van mensen, en verstrekt geschikte, comfortabele en gezonde producten voor het leven van mensen.
In 2016, vormden wij een team dat van het kernbeheer uit 4 hogere ingenieurs, 2 leveringsketen deskundigen en 1 AI Ph.D., met rijke ervaring en middelen in product ontwikkeling en productie bestaat. Vooral op het gebied van spijker phototherapy machines, LEIDENE toepassingen, gezondheidszorg, is er een precedent in ontwerp.
In 2017, kwam 70% van de populaire spijkermachines in de markt uit het ontwerpteam van het bedrijf. Zij hebben een belangrijke positie in de bedrijven van de spijker phototherapy machine. De teamleden niet alleen hebben dezelfde de industrieachtergrond, maar ook hopen om het bedrijf tot een betrouwbare samenwerking door gezamenlijke inspanningen te maken. partner.
In 2018, bepleit het bedrijf altijd natuurlijk, eenvoudig, eenvoudig en praktisch van elk product vanuit het perspectief van „milieubescherming en energiebehoud“. Combineer innovatie, professionele technologie en milieubescherming om kwaliteitsproducten voor het mooie en gezonde leven van mensen te creëren.
Specifiek bedrijfswerkingsgebied: schoonheid/gezondheidszorg het onderzoek van het productontwerp, nagelt de phototherapy producten van de machineschoonheid, elektronische verbruiksgoederen, aanstekende producten, aanstekende producten, sportuitrustingontwerp, productie, verkoop, enz., kan OEM, ODM OEM, de aanpassing van de deegkaart en andere diensten verlenen.

-03-
Dienst

   Onze hoofdzaken zijn de ontwikkeling en de toepassing van LEIDENE producten in de traditionele en nieuwe industrieën, specifiek bedrijfswerkingsgebied: schoonheid/gezondheidszorg het onderzoek van het productontwerp, nagelt de phototherapy producten van de machineschoonheid, elektronische verbruiksgoederen, aanstekende producten, aanstekende producten, sportuitrustingontwerp, productie, verkoop, enz., kan OEM, ODM OEM, de aanpassing van de deegkaart en andere diensten verlenen. 

   In de LEIDENE spijkerdroger en LEIDENE autokoplampindustrie, verlenen wij OEM/ODM-de diensten voor een aantal handelsmaatschappijen in China. Vele producten zijn Underwritted door klanten overzee.

 

-04-
Ons Team

Het beheer van de teamkern

 

Ons team van het kernbeheer bestaat uit 4 hogere ingenieurs en 2 leveringsketen deskundigen en 1 AI Ph.D., met uitgebreide ervaring en middelen in product ontwikkeling en productie. De teamleden niet alleen hebben dezelfde de industrieachtergrond, maar ook hopen dat door gezamenlijke inspanningen, het bedrijf een partner waardig van klantenvertrouwen zal worden.

 

Beheersteam (ervaring)

 

Contactgegevens